Foto-Wendy
DA SILVA DIEETADVIES
WENDY DA SILVA SEQUEIRA

DIËTIST

Tel: 06 3831 1190

info@dasilvadieetadvies.nl

UW DIËTIST

Mijn naam is Wendy da Silva Sequeira, diëtist en eigenaar van da Silva dieetadvies.
Al vele jaren oefen ik mijn vak als diëtist/voedingskundige met ontzettend veel plezier uit. Na ruim 12 jaar werkervaring in de thuiszorg is in 2015 de start van een eigen praktijk op mijn pad gekomen.

U kunt bij mij terecht voor zeer uiteenlopende voedingsvragen. Als diëtist vertaal ik uw vragen naar een dieetadvies dat praktisch en toegespitst is op uw situatie. Samen met u werk ik aan het toepassen van het dieetadvies in het dagelijks leven zodat het dieetadvies resulteert in een positieve leefstijlverandering.

Diëtist
De titel diëtist is wettelijk beschermd. Zorgprofessionals die succesvol de vierjarige HBO-opleiding Voeding & Diëtetiek afgerond hebben mogen deze titel dragen.

Kwaliteit
Ik sta geregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici. Deze kwaliteitsregistratie geeft aan dat ik voldoe aan de opleidingseisen van de Wet BIG (Beroepen Individuele Gezondheidszorg) en beschik over actuele kennis en ervaring. Meer informatie vind u op kwaliteitsregisterparamedici.nl.

Daarnaast ben ik lid van de NVD.


Samenwerking
Het werk van een diëtist lijkt een solobaan, maar niets is minder waar. Ik heb in mijn werk veel contact met onder andere huisartsen en praktijkondersteuners. Maar ook met andere disciplines werk ik nauw samen, zoals bijvoorbeeld collega's uit ziekenhuizen, wijkverpleegkundigen en fysiotherapeuten.
                         
Tevens werk ik samen met een aantal collega’s uit Eindhoven en omstreken. Voor al uw voedingsvraagstukken kunt u bij ons terecht, omdat we allen onze voedingsexpertise hebben op verschillende gebieden. Daarnaast houden we elkaar op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen middels intervisie.

Algemene informatie is ook te vinden op dietist-info