WERKWIJZE

Voor al uw vragen met betrekking tot voeding kunt u bij de diëtist terecht.
- Ondergewicht, ongewenst gewichtsverlies, ondervoeding
- Overgewicht (zowel kinderen als volwassenen)
- Maag- darm- leverklachten (o.a. ziekte van Crohn, prikkelbare darm etc.)
- Lactose-intolerantie
- Diabetes Mellitus (ook koolhydraatarm)
- Te hoog cholesterol
- Hoge bloeddruk
- Eetstoornissen
- Slikklachten, passageklachten en kauwproblemen
- Misselijkheid en/of verminderde eetlust
- COPD en post-Covid19
- Nierziekten
- Voeding bij kinderen en zwangerschap
- Osteoporose
- Hartfalen
- voeding bij (doorlig)wonden, voeding voor of na een operatie
- voeding bij neurologische aandoeningen.
- voeding en (top)sport

Ook voor andere vragen omtrent voeding neem gerust even contact op om uw vraag voor te leggen!

Wat doet de diëtist?
De diëtist is dé specialist op het gebied van voeding en diëten. Als diëtist geeft ik u persoonlijke begeleiding, advies op maat en coaching hoe u op een verantwoorde wijze en goede manier nieuwe en gezonde eetgewoonten kunt aanleren. Hier wordt rekening gehouden met uw eigen leefgewoonten.
In het eerste gesprek verzamel ik informatie over uw klachten, eetgewoonten en persoonlijke omstandigheden. Aan de hand van deze gegevens stel ik in overleg met u een dieetadvies op. Het eerste gesprek duurt ongeveer een uur.
In de vervolggesprekken begeleid en coach ik u bij het veranderen van uw eet- en leefgewoonten. Adviezen, suggesties en tips van mij zullen u ondersteunen bij de aanpassingen en veranderingen.
Uw verwijzer (vaak de huisarts) krijgt na afloop van het eerste en het laatste consult (en indien nodig tussendoor) een schriftelijke rapportage van hetgeen wij besproken hebben.

Verwijsbrief
Per 1 augustus 2011 is de diëtist direct toegankelijk, dit betekent dat u voor een behandeling door de diëtist geen verwijzing meer nodig heeft van uw arts. Helaas vergoeden slechts enkele zorgverzekeraars uw behandeling als u zonder verwijzing naar de diëtist gaat. Voor een dieetbehandeling van goede kwaliteit is medische informatie en overleg met de arts belangrijk. Een verwijzing heeft daarom de voorkeur.

Privacy
da Silva dieetadvies gaat zorgvuldig en vertrouwelijk om met jouw persoonsgegevens. Dat is nu vastgelegd in de wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en met ingang van 25 mei 2018 is dat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hier vind je de privacyverklaring van da Silva dieetadvies.

Algemene voorwaarden
Om tot een goede en plezierige samenwerking te komen, werkt deze praktijk volgens leveringsvoorwaarden. Hiermee hoop ik duidelijk te kunnen maken wat u van mij kunt verwachten en wat van u wordt verwacht. De leveringsvoorwaarden leest u hier of kunt u op aanvraag kosteloos op schrift ontvangen.

Toch niet tevreden?
Ik doe er alles aan om goede zorg te verlenen en alles zorgvuldig te organiseren. Mocht u als cliënt toch niet tevreden zijn, dan is het belangrijk dit eerst met mij te bespreken. Als dat geen oplossing biedt, kunt u een klacht indienen bij het Klachtenloket paramedici  via klachtenloketparamedici. Het klachtenloket is ook per mail of telefonisch bereikbaar. Telefonisch op 030-310 09 29 van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur of per mail via info@klachtenloketparamedici.nl